Studentská bašta

4. května 2008 v 10:46 | Pavlína |  Vaření
Na 4 porce budeme potřebovat:
4 velké krajíce tvrdšího chleba
1 cibuli
1lžíci sádla
4 vejce
25 dkg měkkého salámu (točený,český, junior)
POSTUP:
Na sádle osmažíme cibuli do sklovita,přidáme na drobné kostičky nakrájený chleba,který lehce navlhčíme vodou a za častého promíchávání opékáme.Když začne chleba a cibule růžovět přidáme na kostičky nakrájený salám a rozšlehaná vejce a ještě chvíli opékáme.
TIP:
Podáváme se zeleninou,nebo můžeme posypat najemno nakrájenou pažitkou.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Eliška Eliška | Web | 4. května 2008 v 11:04 | Reagovat

Jej, všechna jídla, cos sem přidala dnes vypadají moc lákavě :) mńam :)

2 Hanka - Marmota Hanka - Marmota | Web | 30. května 2008 v 22:09 | Reagovat

Jakožto studentka potvrzuju, že vyrábím hodně podobné bašty! A moc mi chutnají. Jednou jsem takhle opékala nějaká cereální kolečka, namočená v troše mléka, s vejcem. Zbytek těch dobrot v tom nebyl, ale přikládám to jako příklad toho, že studentka probírající se zbytky ve spíži opravdu tvoří takováhle jídla. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama