Americká buchta

24. října 2008 v 17:03 | Pavlína |  Pečení
Suroviny:
  • 4 vejce
  • 1 hrnek (cca ¼ litru) cukru krupice
  • ½ hrnku oleje
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • ½ lžičky mleté skořice
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžička kakaa
  • 4 hrnky jablek nakrájených na kostičky
  • 2 lžíce rozinek
  • 2 lžíce nahrubo nasekaných ořechů
  • 2 lžíce nahrubo nasekané čokolády
Postup:
Vejce rozšleháme s cukrem a pomalu přiléváme olej.Vmícháme mouku s práškem do pečiva, skořici, kakao jablka, ořechy, rozinky a čokoládu.Poté vypracujeme tuhou hmotu.Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu při teplotě 170oC asi 35 - 40 minut.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 25. října 2008 v 8:12 | Reagovat

Americkou buchtu jsem ještě nepekla :-) V receptu je...vypracovat tuhou hmotu,ale na talíři to  vypadá,že je to spíš křehké,tak já jdu připravit pekáč a jdu to vyzkoušet :-)) Krásnou sobotu a neděli,Alena

2 Pája "admin" Pája "admin" | 25. října 2008 v 8:24 | Reagovat

Těsto je skutečně hodně husté, takže se na pekáči musí rozmazat, tu úžasně křehkou strukturu vytváří jablka, která doopravdy musí být nakrájená na kostičky tak 0,5 - 1 cm velké, v žádném případě se nesmí strouhat!

Jinak děkuji za přání krásného víkendu, tobě ho přeji též =O)

3 Slávek Slávek | Web | 25. října 2008 v 10:53 | Reagovat

hmmm, amerického brouka znám, před tím nás varovali, ale americká buchta?..vypadá to lákavě..jablek je taky dost..volám domů, ať ji upečou a přinesou na ochutnávku:-))..

4 Radka Radka | Web | 25. října 2008 v 11:56 | Reagovat

Ahoj Pavlíno, americkou buchtu znám už jsem ji pekla. Přeji pohodový víkend a někdy čauky Radka

5 jana jana | Web | 25. října 2008 v 15:15 | Reagovat

Báječné,také ji jdu upéct.

6 Eva* Eva* | Web | 25. října 2008 v 19:20 | Reagovat

Tak já jí taky budu muset vyzkoušet, zrovna jsem dostala padaná jablíčka. Vyhovuje mi to, že nemusím tahat váhu. Vypadá fakl lákavě. Minulý víkend jsem zkoušela od Alenky jablešný chlebíček a taky byl vynikající.

7 Eva* Eva* | Web | 25. října 2008 v 19:20 | Reagovat

Omlouvám se za ty překlepy..sem hrozná, promiň.

8 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 3. listopadu 2008 v 19:51 | Reagovat

Tak americká buchta se podařila,jen se po ní zaprášilo :-))

9 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 3. listopadu 2008 v 19:57 | Reagovat

Ještě jsem chtěla něco...mám asi trochu chaos..... :-)) Tak recept jsem zkoušela od Páje a u Vlasty byl dotaz,jak se mi buchta povedla......???

10 Pája "admin" Pája "admin" | 4. listopadu 2008 v 7:42 | Reagovat

tetcepernikarce:To je v pořádku, Vlasta je moje maminka a autorem téhle buchty je ona =O) , ale jinak jsem moc ráda, že buchta měla úspěch!

11 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 4. listopadu 2008 v 12:37 | Reagovat

Pájo,díky za vysvětlení :-) hezký den i mamince,Alena

12 Jana Jana | E-mail | 6. listopadu 2008 v 15:42 | Reagovat

ahojky... tak tuhle buchtu zvladnu... uz jdu na ni. Tobias bude mit radost. Vizovicky bude muset pockat :-)

13 Jana Jana | E-mail | 6. listopadu 2008 v 19:09 | Reagovat

ty brdo... tak ja sem tu buchtu fakt zvladla. se musim pochvalit ! juchu ! a navic chutna tak dobre...

14 SlavaGhx SlavaGhx | 5. října 2017 v 14:03 | Reagovat

Hello everybody! Recently I have been struggling with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well <a href=http://firmgains.com/drugs/ambien-and-methadone>Contact</a> and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama